Molentocht en tocht over de Natuurbruggen succesvol

Het weekend van 13 mei was het Nationale Molenweekend. Op onze molentocht reden die zaterdag  een vijftiental personen mee. In o.a.  Loenen kregen de deelnemers een uitgebreide rondleiding en uitleg over de molen.

Afgelopen woensdag 17 mei was bij zeer warm weer de tocht over de “Natuurbruggen“. De brem op de Westerheide stond prachtig in bloei. Er waren elf deelnemers die veel informatie en zonnestralen ontvingen.

Archeologietochten met Museum Hofland

Op de woensdagen 14 juni en 20 september 2017 organiseert het Fietsgilde samen met Museum Hofland een archeologie tocht. Klik hier voor meer informatie over deze tochten

Wij zoeken nog een enthousiaste vrijwilliger als gids

Met het oog op de continuïteit en ook door de groei zoekt het fietsgilde nog een nieuwe gids. Ons team bestaat thans uit een twaalftal vrijwilligers. Als u graag recreatief fietst en het leuk vindt om verhalen over de geschiedenis van de regio en de natuur te vertellen dan kunt u voor meer informatie contact opnemen met Annemarie Moorman (035-6232290) of Evert van de Wetering (06-21894092).

 

Woensdag 3 mei start ons nieuwe programma!

Woensdag 3 mei starten wij het wekelijkse programma van bijzondere fietstochten in het Gooi, met een hernieuwde tocht “Buitenplaatsen Baarn”, gevolgd door een van onze succesvolle klassiekers op zaterdag 6 mei:  “Soester Duinen” en op zondag 7 mei rijden wij de nieuwe tocht “Gooise Meren”. Voor meer informatie verwijzen wij naar de routeomschrijvingen.

 

© 2017 fietsgilde 't Gooi

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑