Het Fietsgilde bestaat inmiddels 20 jaar en daarom trappen we woensdag 2 mei af met een speciale jubileumtocht.

We starten om 10.00 uur ín Museum Hilversum op de Kerkbrink, waar we ontvangen worden met koffie/thee. Uw fiets kunt u parkeren op het plein van de naastliggende Grote Kerk. Vervolgens stappen we in groepen op de fiets voor een mooie dagtocht. Over de tocht zelf verklappen we alleen dat hij recht doet aan onze naam Fietsgilde ‘t Gooi. Hoewel zowel start- als eindpunt in Hilversum ligt, doen we dus meerdere Gooise gemeenten aan. Rond 16.30 uur komen we aan bij Café & restaurant Jonge Haan, waar we een toast uitbrengen op een nieuw fietsseizoen.

Al met al een gezellige start van een lange reeks gevarieerde fietsroutes, waarin ook twee nieuwe tochten zijn opgenomen.

We hopen u 2 mei aanstaande te verwelkomen. En neem gerust iemand mee! De kosten voor deze speciale tocht zijn € 5,- pp, ter plekke te voldoen aan de gids. Als gebruikelijk neemt u uw eigen lunch mee.

Aanmelden

In tegenstelling tot wat u van ons gewend bent, dient u zich voor deze jubileumtocht van tevoren op te geven. Dat kan via het e-mail adres secretaris@fietsgilde.nl. Graag met vermelding na(a)m(en) deelnemer(s) en woonplaats.

Inschrijven kan t/m 27 april. Wees er snel bij, want er kunnen maximaal 80 mensen deelnemen, dus VOL = VOL.