Combitocht fietsen en varen op de Vecht  

In samenwerking met Stichting de Fietsboot op de Vecht bieden wij dit jaar weer een combitocht aan met een boottocht op de Vecht, waarbij de fietsen worden meegenomen. U vertrekt om 10 uur op de Kerkbrink in Hilversum, en fietst met de gids  naar Nieuwersluis.


Vanuit Nieuwersluis vertrekt de Fietsboot, die u over de prachtige Vecht naar Maarssen brengt.  Aansluitend fietst u deels langs de Vecht terug naar Hilversum.

Deze tocht wordt gereden op zaterdag 29 mei. Normaal gesproken hoeft u zich niet op te geven voor onze tochten, maar nu de oude motorboot is ingeruild voor een elektrische boot met beperktere capaciteit is vooraf aanmelden voor deze tocht wel nodig. Per vaartocht kunnen er nu slechts 12 passagiers mee inclusief de gids. Kosten voor deze tocht bedragen 15 euro waarvan 3 euro voor het Fietsgilde. Koffie en thee aan boord is inbegrepen. Wilt u inschrijven voor deze tocht? Stuur dan voor 20 mei een mailtje aan secretarisfietsgilde@gmail.com onder vermelding van Fietsboot Vecht. Als u bericht krijgt dat u meekunt, gelieve dan 15 euro pp over te maken op bankrekeningnummer NL22RABO0308158377 t.n.v. Stichting Fietsgilde ‘t Gooi. Pas als uw betaling binnen is , is uw deelname officieel.

Terug naar ROUTES